Wraps med grillad lax

Idag fick jag den godaste mat jag ätit på mycket länge! Jag var tvungen att be Per skriva ner vad det var för det här vill jag verkligen äta igen!!

Så här gjorde han denna lite enkla, men sjukt goda laxwrap:

Laxfilé kryddad med salt, vitpeppar, koriander (torkad) och chiliflakes (smörj laxen med olivolja före kryddning).

Blandad småbladssallad med småtomater, finskivad chalottenlök, paprika, sockerärter (i mindre bitar). 

Skivad avokado med pressad lime och färsk koriander.

Chipotle-majonnäs (Hellmans med Chipotle-Tabasco till önskad styrka).

Gör portionsskålar med salladen och den skivade avokadon så att alla har sin egen skål. Gör eventuellt likadant med majonnäsen. 

Grilla laxen till 45-48 grader på skinnsidan, strö finhackad koriander över och pressa på lime.

Värm tortillabröd i mikrovågsugnen så de blir lite varma.

Alla gör nu sina egna wraps med sallad, avokado, majonnäs och grillad lax.

SÅÅÅÅ GOTT!!!