Semesterdag nr 14

Vi har besök på ön av två unga pojkar. Per tror att sådana tycker om att göra roliga saker i havet, så i morse pumpade han upp ringen som vi tänkte dra runt dem på fjärden i, samt även den blå SUPen.

SUPen bar vi ner till bryggan och där ligger den nu och väntar på att lekas med.

Vi stannade dock inte kvar på ön utan åkte vidare utåt i skärgården och lade till vid en, för oss helt ny och oupptäckt, ö.

Det var rätt svårt att lägga till här. Det var grunt längs med kusten överallt men till slut hittade vi ett ställe där till och med en segelbåt med jätteköl hade kunnat lägga till.

Vi gjorde som vanligt och undersökte ön innan vi satte oss ner och slappade. Per läste bok via öronen och jag meddelst ögonen.

När vi kom hem till vår ö låg ett paket levererat av Postnord utanför dörren. I paketet låg två påslakan och örngott som vi beställt från IKEA. De var tyvärr precis så glesa i trådarna som vi befarat, men lite roligt mönster har de trots allt!

Vi förberedde vår middag och tog skrindan med grill, mat och dryck ner till bryggan.

Där hade vi dejt med våra härliga grannar Jenny, Anders, Mathilda, Inger och Janne.

Bilden nedanför har Jenny tagit och jag fascineras över vilken skillnad på färg det blir på våra kameror…

Här syns det även tydligt hur Per och jag sitter vid sidan av för att hålla covid-avstånd…..(Per är fortfarande positiv).

Det var en väldigt trevlig kväll. Speciellt eftersom Johan och Andreas, Vilma, Uma och Noa hela tiden jobbade och slet med att måla om bastun. Det är alltid trevligt att se andra jobba 🙂

Andreas i målartagen!

Nu är det kväller och Per och jag är hemma och ser tredje Harry Potter-filmen! Mysigt!