Semesterdag nr 19

Idag har vi röjt bort massvis av hassel som envisats med att växa upp i diket längs med vår lilla grusväg. De måste bort så att vägen blir framkomlig. Det är lite irriterande att de kommer tillbaks så fort, men man få ju lite motion. 🙂

Det kanske inte syns jättetydligt på bild, men i verkligheten syns det stor skillnad. Översta bilden är före röjning. Bilden efter är efter. Nu kan vi ana pappas och Kinas hus mellan träden.

Vi har även badat och insett att det blivit SJU grader kallare på bara ett dygn. Väldigt tråkigt, men jag var tvungen att bada och tvätta håret ändå. Antalet grader fick inte bestämma.

Vi har haft fulla återvinningslådor flera gånger i år. Detta eftersom containrarna vid återvinningsstationen tyvärr varit fulla de flesta gånger när vi försökt tömma våra stora plastlådor. Idag lyckades jag dock tömma både plast, papper och glas! Glädje!

På vägen till återvinningsstationen träffade jag dock på ett får som var på fel sida staketet och fick lägga lite energi i frågan för att få den på rätt sida igen. Tur att jag har en fårkunnig granne, Bosse, som kunde hjälpa till!

På kvällen kom lillasyster Susanna över med sin man Daniel och vi fick en liten pratstund. Det var trevligt!!