Semesterdag nr 22

Idag har jag verkligen varit igång! Jag har städat husets alla rum medan Per har lackat tröskeln till altanen och jobbat med återvinningslådan och fixat ordning i båtskjulet.

När han fixade med skjulet så bad han om hjälp med att öppna upp presenningen som agerar tak. Det gjorde jag såklart men väckte tyvärr ett getickbo (tror jordgetingar) och blev stucken. Ajdå! Som tur är så gjorde det ont i typ tre minuter och sen var det över. Jag är verkligen på god sida med alla insekter som sticks och bits! Jag får aldrig myggbett och väldigt sällan fästingar. Bromsbett syns inte och samma sak gäller tydligen för getingstick.

Jag packade alla semesterkläder och saker vi haft med oss ut till ön inklusive fyra flyttlådor och tre kassar med krukväxter. Detta då vi skulle åka in tidigt till stan (då jobbet börjar på måndag) i morgon för att träffa Vera och Marcus. Snacka om besvikelsen när jag nu på kvällen får reda på att Marcus är sjuk….

Jag är klart besviken på mig själv eftersom det inte finns några bildbevis på att Anders och Jenny var över hos oss idag och åt arancini. Bollarna var ursnygga och goda och vi hade jättetrevligt. Har det hänt om det inte finns bevis?!? 😉