24 grader i poolen!

I morse när vi vaknade drog jag isär gardinerna och hoppades på det bästa! Igår var det nämligen så mörkt när vi kom till hotellet att jag inte visste hur det såg ut där ute…

Utanför fönstret fanns som tur var bra grejer. Vår egna privata pool, den stora gemensamma poolen och det stora blå havet!! Härlig utsikt!

Jag började med ett morgondopp och kände att vattnet var varmt.

Efter frukost gick vi ut på promenad med Martina och Göran. Vi tänkte leta reda på en supermarket för att köpa vatten.

På vägen såg vi pomerans, oliver och granatäpplen som dignade från träden. De vaktades dock av rätt ilskna hundar så jag stannade inte och tog några bilder.

Bild blev det däremot på denna kyrkklocka.

Vi hittade en supermarket men köpte inget då de andra tänkte att det var bättre att gå promenaden först och sen handla. I stället gick vi alltså längs med strandpromenaden och kikade.

Mitt på stranden gick en stor betongpir rakt ut i havet, så den gick vi ut på. Till höger såg jag detta.

Rakt ner i havet såg jag dessa fiskar.

Till vänster såg jag detta.

Jag gillar berget där bakom. Det är tydligen 1693 meter högt på högsta toppen. Det är dock inte i bild just här ovanför.

Här ställde Per och Göran upp på en bild!

Vi blev mycket varmare av vår promenad än vad jag hade förväntat mig av oktober. Vi satte oss på ett ställe längs stranden och tog en öl för att svalka oss.

Sen fortsatte vi vår promenad. När stranden tog slut ersattes den av en kaj full med fiskebåtar.

Vi följde fiskehamnen tills den tog slut. Där fanns en annan pir, som vi också knatade ut på. Här kan ni även se bergets högsta topp. Vi bor nästan ända där borta vid dess fot.

Varma tjejer i Kalamata, Grekland.

Är inte den här bilden här nedanför extremt grekisk?

Jag pallar inte värme så bra, så när jag kom hem hoppade jag rakt ner i plurret och stornjöt! Min apple watch meddelade att vattnet var 24 grader varmt!! Då fattar ni hur varmt vi har i luften!

Vi åt lunch vid poolen. Menyn var riktigt bra, men pga min gallsten hade just jag lite svårt att hitta något tillräckligt fettfattigt, men till slut hittade vi en pasta med räkor som funkade bra. Inget gallstensanfall efter den lunchen. Check på den!

Vi badade och vilade i skuggan vid poolen innan jag gick hem till rummet och tog igen mig. Jag har inte riktigt samma energi som de utan förkylning så får tänka på att vila också.

Efter att ha duschat och gjort oss iordning gick vi ut i mörkret för att äta middag. Vi gick inte långt. För mig å Martina blev det svärdsfisk och för Per och Göran blev det en räkrätt med tomatragu.

På vägen hem såg vi en kackerlacka (blä) och Martina fick lite äckelkänslor. Inne på vårt hotell känns det dock fräscht.


Men snart var vi hemma på vår balkong och njöt av kvällsvärmen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Informera mig om kommentarsuppdateringar för detta inlägg. Du kan också prenumerera utan att kommentera.