Sista hela kvällen

Idag vaknade vi till den sista fulla dagen här i Kalamata i Grekland. I morgon kväll går flyget klockan nio på kvällen så vi får en stor del av dagen, men inte riktigt hela.

Idag var vi nästan hela dagen på stranden. Vi läste böcker, löste korsord och spelade yatzy. När vi inte badade förstås!

Vi har verkligen uppskattat Kalamata i Oktober. Ska ni åka hit så rekommenderar jag september eller oktober. Då är det inte så mycket turister här och det är fortfarande varmt och skönt så det räcker och blir över. Jag har redan gjort av med varsin liten flaska solskydd så sommar är det verkligen här ännu!

Vid tretiden gick Per och jag upp till rummet och tog det lite lugnt och badade lite i vår egen pool.

Vid middagstid tog vi taxi in till gamla staden här i Kalamata och gick runt en liten stund.

Vi åt middag på en restaurang som Göran hade valt. Vi åt varsin bit kött och grillade grönsaker. Till det drack vi ett gott gammalt grekiskt rött vin som (faktiskt) var riktigt gott.

På vägen hem gick vi igenom stadens park som hade en form av tågutställning. Jag fick lära mig om bladfjädrar och hur man gör dem (eftersom Göran jobbat med att tillverka sådana) och tog några bilder.

Trots att jag har massvis av blåsor på fötterna (efter en otroligt varm vecka där fötter klagar) så gick vi hela vägen hem. Det tog nästan en timme men på vägen hem hade vi sällskap av månen som nu blivit full.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Informera mig om kommentarsuppdateringar för detta inlägg. Du kan också prenumerera utan att kommentera.